top of page
5_edited.jpg

Energy Healing

Ervaar innerlijke rust, transformatie en heling tijdens een Healing met de energie en hulp van zeven krachtige Engelen. Ga naar huis met een gevoel van rust, verlichting en kracht om verdere stappen te zetten in de richting waar jij naar toe wilt groeien

Wat houd een Energy Healing in?

Tijdens een Energy Healing werk ik nauw samen met bijzondere en krachtige Beschermengelen, wat deze behandeling ook wel een Engelen Healing maakt. Het is een liefdevolle en rustgevende ervaring waarin je volledig tot rust komt en beschermd wordt.

 

In deze sessies breng ik, met de hulp van onze beschermengelen, jouw chakra's (jouw energie) weer in balans. Ik verwijder geblokkeerde energie, waardoor je levensenergie weer vrij kan stromen en je gemakkelijker en fijner door het leven kunt gaan.

Als mensen slaan wij vaak trauma op wat zich kan uiten in mentale, fysieke en energetische klachten.

Deze blokkades kunnen leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn, stress en andere mentale- en fysieke klachten.

Tijdens een Energy Healing help ik met behulp en bescherming van de energie van Engelen bij het verwijderen van deze blokkades en het herstellen van de energiestroom.

Na een sessie merk je vaak dat je je lichter voelt, vrolijker bent en opgelucht, en dat je bijvoorbeeld weer zin hebt om gezonder te eten en dingen aan te pakken die maandenlang niet lukten. Je voelt je weer meer in balans, liefdevoller en jouw authentieke zelf. .

"Ervaar hoe het voelt om weer jouw authentieke zelf te zijn" 

12.png
meditatie

Tijdens de sessie kan van alles gebeuren, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Sommige mensen vallen tijdens de sessie in slaap of rusten gewoon, zonder dat ze iets opmerken. Anderen maken een innerlijke reis en ontmoeten de engelen die meewerken tijdens de healing. Alles wat er gebeurt, is goed en precies wat jouw lichaam en geest op dat moment nodig hebben.

Ik ontvang je graag in mijn knusse praktijk in Lieshout om een mooie en verbindende sessie tegenmoet te gaan. Is mijn praktijk voor u niet bereikbaar, dan kan ik in overleg jouw kant op komen, deze afspraak kan ook via een online call. 
 

Wil jij graag diepere heling en balans vinden in jouw eigen lichaam, ziel en leven, dan zijn er meerdere sessies aan te raden. Energy Healings kunnen ons lichaam en geest dieper laten helen en nieuwe niveaus van genezing en spirituele groei openen. Naarmate je meer sessies ondergaat, went je lichaam en geest aan het proces waardoor je diepere helingslagen ontdekt en durft aan te gaan. Zo kom je dichter bij jouw balans, ware essentie en authentieke zelf.

Deze sessie zal 60 minuten duren.

  • De investering voor 1 losse Healing is: €55

  • Pakket van 5 sessies, voor: €240 i.p.v. €275 (Dit pakket is geldig voor 7 maanden) 

Er is ook een mogelijkheid om deze sessie te combineren met een Spirit Guide inwijding, Hiervoor is de investering samen €95 i.p.v. €110,00. Deze sessie zal 120 minuten duren.

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je mailen naar: 

Dit vertelden andere mensen over mij

Energy Healing

"Ik merk echt dat ik neig naar gezondere keuzes qua eten en dat ik minder behoefte heb in snaaien. Ook sta ik 's ochtends lichter op. Als de wekker gaat heb ik zin om eruit te gaan en voel ik mij gelijk wakker. Allemaal goede ervaringen"

Jindy

bottom of page