top of page
image00004.jpeg

Intuïtieve Reading 

Ontdek jouw innerlijke kracht en licht door middel van een Intuïtieve Reading. Wil je graag weten waar je op dit moment in het leven staat, welk levenspad jij nog mag bewandelen, of je op de goede weg zit, wat je mag loslaten en wat je tegenhoudt om jouw leven in balans te brengen?

Wat houd een Intuïtieve Reading nou eigenlijk in?

Een Intuïtieve Reading kan vele mooie antwoorden en inzichten geven, zodat je meer in verbinding staat met je hart, meer positiviteit in je leven ontvangt en een beter beeld krijgt van welke stappen jouw volgende zijn.

Heb jij je ooit afgevraagd waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren, of wat jouw levensdoel is hier op aarde? Het leven kan soms complex en verwarrend voelen, maar met een Intuïtieve Reading kun je stappen zetten voorbij onzekerheid. Tijdens een sessie ontvang je nieuwe inzichten die je helpen om bewustere keuzes te maken en met vertrouwen je hart en het juiste pad te volgen.

Ik gebruik verschillende soorten Orakelkaarten, van boodschappen van de Engelen en Feeën tot aan de boodschappen van verschillende werelden. Elke sessie stem ik af op wat jij nodig hebt en welk kaartendeck daar het beste bij past. Orakelkaarten zijn vrije en creatieve kaarten waar je gevoel vrijuit mag spreken.

Zegt jouw gevoel ja en voel je dat je graag een afspraak wilt maken? Dan kan je een sessie boeken voor 30 of 60 minuten, dit kan zowel in mijn praktijk als online via videobellen

Investering:
30 minuten: €30
60 minuten: €44

 

Voor vragen of het maken van een afspraak mag je mailen naar:

 

Disclaimer: Ik kan helaas tijdens readings niet ingaan op fysieke klachten, hiervoor adviseer ik u naar een dokter te gaan. Verder ben ik geen waarzegster of toekomstvoorspeller maar geef ik je de juiste tools die jij nu nodig hebt om zo jouw toekomst zelf te kunnen bepalen.

Dit vertelden andere mensen over mij

Reading 

"Heb een fijne kaartlegging van Pascalle mogen ontvangen in een gezellige kleine ruimte. Pascalle is een toegankelijk persoon waardoor het snel vertrouwd voelt. Ze neemt ruim de tijd om de kaarten toe te lichten, luistert naar je en geeft bruikbare tips. Ondanks dat ze jong is vind ik haar kundig. De informatie was kloppend en ik heb meerdere bevestigen gekregen, wat me weer een beetje verder brengt op mijn pad."

Isabel

bottom of page