top of page

Welkom prachtig mens! 

Ik ben Pascalle, een gevoelig en vrolijk mens met veel vertrouwen om van elke dag weer een bijzondere dag te maken. Ik communiceer vanuit mijn gevoel en intuïtie, en dit is dan ook mijn kracht die ik graag met iedereen wil en mag delen. Oordelen en het niet vinden van een uitweg uit een donker gat, daar geloof ik niet meer in. Ik focus mij dan ook het liefst op ieders licht en liefde. Ik ben erg oplossingsgericht en zie daarom altijd een mooie positieve uitweg naar jouw verlichting.

Dit zorgt ervoor dat tijdens mijn sessies iedereen zich snel op zijn of haar gemak voelt en ook met vol vertrouwen stappen durft te maken in een richting waar hun intuïtie hen naartoe stuurt. Ik voel sterk bij ieder mens wat voor een mooie ziel en innerlijke kracht er in hen schuilt. Tijdens de sessies ga ik hierop in en laat ik je hiermee kennismaken, om zo een leven te creëren waarin jij volledig in balans bent.

"Oordelen en het niet vinden van een uitweg uit een donker gat, daar geloof ik niet meer in. Ik focus mij dan ook het liefst op ieders licht en liefde"
Persoonlijke foto

Ik krijg vaak de vraag hoe en waar deze reis bij mijzelf is begonnen. Jarenlang voelde ik mij niet gezien, gehoord of begrepen. Het leek en voelde alsof ik letterlijk en figuurlijk van een andere planeet kwam. Nu jaren later begrijp en voel ik eindelijk waar dit vandaan kwam. Ik ben altijd al erg gevoelig geweest, ik ervaarde dingen in de wereld ‘anders’ dan andere mensen en daar werd nogal weleens gemeen op gereageerd. Dit gevoel van onbegrip liet mij geloven dat ik mij moest aanpassen en inhouden.

 

Dit is wat ik dus jarenlang heb gedaan, ik heb me ingehouden, verstopt, anders voorgedaan, in de hoop dat ik er dan wel bij zou passen. Misschien herken je het wel, maar dit werkte voor mij averechts. Het bracht mij vanaf jongs af aan chronische fysieke pijn, waar ik jarenlang mee heb getruggeld en wat mij nog meer afscheidde van mijn vrienden en mensen in de omgeving.

 

Een aantal jaar terug voelde ik dat ik het anders mocht doen, dit, hoe ik het nu altijd heb gedaan, zou mij niet meer verder helpen. Ik heb de connectie met mezelf gezocht in de hoop een balans te creëren in mijn leven.

 

Ik heb van alles geprobeerd om de balans terug te vinden met mijn ziel, uiteindelijk voelde ik dat ik het niet buiten mezelf hoefde te zoeken maar dat de balans van binnenuit gecreëerd mag worden. Ik wil jou hierbij ook kennis en vertrouwen meegeven dat je elk antwoord in jezelf kan vinden.

"Ik wil jou hierbij ook kennis en vertrouwen meegeven dat je elk antwoord in jezelf kunt vinden."

In een sessie in mijn praktijk ben ik niet degene die iets voor jou kan oplossen, maar ik leer je de juiste tools en de juiste stappen te maken, die bij jou passen, om zo het antwoord, de balans en verlichting in jezelf te vinden. Om zo vanuit verlichting, vertrouwen en balans in jezelf een leven te creëren waar jij van houdt en waarin je jezelf kunt zijn.

Ik wil dat iedereen zich als persoon fijn en veilig voelt in mijn praktijk. Voel je daarom altijd welkom om voor vragen of andere zaken een bericht te sturen. Ik zal hier met liefde en puurheid op antwoorden.

persoonlijke foto
bottom of page