top of page

Body Alignment Loslaatsessie

Luister naar je lichaam, ontdek wat het je wil vertellen en voel de ontspanning door je heen stromen.

Tijdens een Body Alignment sessie mag je alles toelaten en loslaten wat je tegenhoudt.

 

Geef ruimte aan pijnklachten, belemmeringen en onzekerheden die je geluk in de weg staan.

 

Ontdek hoe het voelt om in jouw authentieke kracht te staan en je hoog gevoeligheid als een geschenk te omarmen. Luister naar je lichaam, ontdek wat het je wil vertellen en voel de ontspanning door je heen stromen.

 

We gaan terug naar de oorsprong van een overtuiging, trauma of belemmering, naar de plek waar de overtuigingen zijn ontstaan. Met lichaamsgerichte de-armouring technieken en zachte aanrakingen zoeken we de plekken waar het trauma zich heeft vastgezet. Met liefdevolle loslaattechnieken bevrijden we dat trauma en die overtuigingen uit je lichaam.

Elke persoonlijke sessie is uniek.

 

We brengen in kaart wat je tegenhoudt en wat je mag loslaten, zodat je kunt focussen op wat je lichaam echt nodig heeft. Alle sessies zijn gericht op het loslaten van overtuigingen, belemmeringen en trauma’s. Het is een bevrijdende ervaring die je lichter en zachter laat voelen.

Gun jezelf de ruimte om los te laten wat je niet langer dient. Herstel je verbinding met je innerlijke kracht en laat je licht weer volledig stralen.

Gun jezelf de ruimte om los te laten wat je niet langer dient.

Ik werk 1-op-1 met jou in mijn warme en knusse praktijk, waar je je veilig en ontspannen kunt voelen. Hier is ruimte om eindelijk jouw muur van bescherming af te mogen doen.

Naast het lichaamsgericht loslaten gebruiken we verschillende tools, afhankelijk van de behoeften van jouw lichaam. Denk aan Reiki, Soundhealing, energetische healing met edelstenen en spirit guide healings, meditatie, ademoefeningen en mindfulness.

De sessieduur kan variëren afhankelijk van individuele behoeften en omstandigheden. Dit is echt jouw stap dichter naar de authentieke jij!

Voel jij een ja? Neem dan contact op via de mail, hierin plannen we een korte call in om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Leer luisteren naar jouw lichaam en verminder onverklaarbare klachten, die jou belemmeren

bottom of page